Vés al contingut

UCF i UManresa aporten expertesa en lideratge directiu al Congrés Nacional d’Hospitals privats de Mèxic

UCF
Cas d'èxit
II Congrés de l’Asociación Nacional de Hospitales Privados de Mèxic

El II Congrés de l’Asociación Nacional de Hospitales Privados de Mèxic ha comptat amb la participació com a ponents de Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages – Campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, i Òscar Dalmau, director d’Innovació i Desenvolupament de la Unió Consorci Formació (UCF). Hi van parlar sobre “Lideratge i Competències Directives en la Innovació i la Transformació del Sector Salut”.

L’esdeveniment es va celebrar el 23 i 24 de juny a Ciutat de Mèxic sota el títol “El futur del sistema de salut a Mèxic. Buscant solucions junts”. Diferents experts internacionals, entre els que es comptaven Martínez i Dalmau, van compartir reflexions i propostes per millorar el sector de la salut al país centreamericà amb els més de 1.200 professionals de diferents institucions sanitàries que s’hi van reunir.

Management colors_ Mèxic

El Congrés va comptar amb una trobada prèvia, el dia anterior, durant la qual es van dur a terme diferents tallers, un dels quals estava dedicat a l’eina gamificada per a la formació de directius, Management Colors. Va anar a càrrec, també, de Valentí Martínez i Òscar Dalmau, creadors d’aquest joc formatiu. Hi van assistir una cinquantena de directius de diferents hospitals mexicans.

El Campus Manresa de la UVic-UCC i UCF han iniciat una línia de col·laboració per dur a terme diferents accions de formació i consultoria en l’àmbit de la gestió hospitalària a l’Amèrica Llatina. En el marc d’aquest acord, ja han dut a terme diferents tallers de formació per a directius del sector salut amb l’ús de Management Colors a diferents països d’aquesta àrea geogràfica. La participació en el congrés d’hospitals privats de Mèxic també s’emmarca en aquesta línia de treball conjunt entre la Universitat i les patronals hospitalàries de Catalunya.