Vés al contingut

Avaluar la transferència d’aprenentatges des de l’experiència professional

Cas d'èxit
UCF

S'ha portat a terme una sessió de seguiment de la implementació dels Projectes Directius Aplicats (PDA) de l’equip de direcció de la Fundació Catalònia que va realitzar el Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions durant el 2021 i 2022.

pp bombolles avualuar la transferencia d'aprenentatges.jpg

Aquest dilluns, dia 30 de gener, vam iniciar la setmana amb un retrobament molt especial: l’equip de direcció de la Fundació Catalònia que va realitzar el Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions durant el 2021-2022.

El motiu d’aquesta trobada va ser portar a terme una sessió de seguiment de la implementació dels Projectes Directius Aplicats (PDA) que cada un dels participants va desenvolupar en el marc d’aquest postgrau, dissenyat i impartit conjuntament per Unió Consorci Formació (UCF) i la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC.

Es tracta d’una sessió molt interessant a realitzar, ja que permet avaluar l’impacte positiu i transformador del programa de desenvolupament directiu un cop han passat uns mesos des de la seva finalització.

avaluar transferencia d'aprenentatges sala.jpg

La sessió va ser molt ben valorada pels participants, ja que els va permetre

  • Disposar d’un temps i un espai fora de les obligacions del dia a dia per a compartir l’estat de cada un dels projectes amb la resta de companys de la Fundació Catalònia.

  • Obtenir nous inputs per a superar dificultats sobrevingudes durant la implementació del projecte, tan per part de la resta de companys de la Fundació Catalònia, com de l’equip de la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC i d’Unió Consorci Formació (UCF).

  • Reflexionar sobre els aprenentatges obtinguts durant el programa i el seu grau d’aplicació a la pròpia realitat professional.

  • Descobrir àrees de millora tant personals com a nivell d’equip per a treballar en un futur.

Per part de l’equip de la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC i d’Unió Consorci Formació (UCF) va ser un plaer i una gran satisfacció veure com el programa de Postgrau en Lideratge, desenvolupament directiu i Gestió d’equips a les organitzacions ha suposat un impuls clau en la trajectòria professionals dels participants i els ha aportat eines, recursos i mètode per a liderar el futur de la Fundació Catalònia.