Vés al contingut

Finalitza la 3a edició del programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de salut i social

UCF
Lideratge i gestió
Participants secretariat alta direcció.png

Aquesta setmana ha conclòs la 3a edició del programa formatiu per al Secretariat d’Alta Direcció de les organitzacions de salut i social de les organitzacions sanitàries i socials que va iniciar l’octubre del 2022.

Durant aquests últims 6 mesos, les 26 participants han pogut aprofundir en nous continguts que permeten una actualització i adaptació a les necessitats actuals que es precisen en les funcions de suport directiu.

El programa, que consta de 37 hores distribuïdes en 18 sessions en línia i 2 sessions presencials de mitja jornada intensiva, ha finalitzat amb la jornada  presencial “Entrenament d’habilitats i actituds amb simulació”  liderada per la Nuria Serrat, Doctora en pedagogia per la UB i Formadora a UCF.

En aquesta última sessió, s’han entrenat – en un entorn de simulacióhabilitats i actituds necessàries per gestionar aquelles situacions complexes que les i els professionals de l’alt secretariat es poden trobar en la seva activitat diària.

Gràcies a totes i tots els participants i docents del programa per compartir coneixement i experiències durant aquest recorregut!