Vés al contingut

Model de Negociació de l'Escola de Harvard: Primer taller en col·laboració amb la Societat Catalana de Gestió Sanitària

UCF
Lideratge i gestió

El 29 i el 30 d'abril de 2024 s'ha celebrat el primer taller de «Negociació: Model de l'Escola de Harvard» organitzat en col·laboració amb la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS). Amb una durada de 16 hores, aquesta formació impartida per expertes en la resolució de conflictes empresarials amb el Model de Negociació de l'Escola de Harvard ha estat una oportunitat excepcional per aprofundir en les tècniques clau per afrontar els conflictes dins de l'àmbit sanitari. 

Primer talle de negociació amb mètode Harvard en col·laboració amb SGCS

El programa de la formació ha abastat diversos aspectes essencials per a la gestió de conflictes, des de la comprensió de la seva naturalesa fins a l'aplicació pràctica de les tècniques de negociació. S'ha destacat la importància de centrar-se en els interessos, separant-los de les posicions, així com la generació d'opcions de mutu benefici abans d'actuar. Mitjançant simulacions personalitzades, els participants han tingut l'oportunitat d'experimentar directament els set elements clau de la negociació segons l'enfocament de Harvard.

Aquesta col·laboració entre UCF i la SCGS permetrà dur a terme més edicions d'aquest taller de negociació el darrer trimestre de l'any, aportant les eines necessàries per abordar els conflictes amb confiança i eficàcia, contribuint a millorar la comunicació interna, el clima laboral i, en última instància, la productivitat de les organitzacions.