Vés al contingut

UCF aprèn sobre les tendències del sector e-learning a Londres: intel·ligència artificial, realitat virtual, sostenibilitat i lideratge en el centre de la conversa

UCF
Lideratge i gestió
Sostenibilitat

UCF ha assistit a l'esdeveniment "Learning Technologies", que ha tingut lloc a Londres aquest 17 i 18 d'abril de 2024 per aprendre de les novetats en el sector e-learning i recursos humans a Europa. En aquest aparador europeu de l'aprenentatge organitzatiu i de la tecnologia utilitzada per a donar suport a l'aprenentatge en el treball al qual han assistit més de 10.000 persones de 50 països diferents. UCF, a més, ha pogut gaudir d'alguns dels 200 seminaris i 200 expositors internacionals que s'han donat cita en aquest esdeveniment. 

Learning Technologies London 2024

Amb la presència dels proveïdors més importants de plataformes de formació i de creació de continguts, els dos dies s'han centrat en temes relacionats amb el futur de l'e-learning, la intel·ligència artificial, i la creació ràpida i audiovisual de continguts

També han tingut lloc conferències sobre temes rellevants de recursos humans, sobretot vinculats a les competències i a l'adequació de la força laboral al futur pròxim. 

Hi ha hagut temes especialment interessants per al treball de UCF com a referent de formació per al sector sanitari i social de Catalunya. Per exemple, s'han compartit iniciatives específiques en simulació, ludificació i com mesurar l'impacte formatiu de la formació en contingut digital. 

Han estat centrals temes relatius a la sostenibilitat, el lideratge, la realitat virtual aplicada a l'aprenentatge, temes en els quals UCF està desenvolupant propostes formatives de futur per a donar resposta als nous reptes que es presenten en el sector. 

Cal destacar la presencial central del proveïdor oficial de Moodle en el món i per a UCF, Moodle Workplace Tresipunt, que era present en l'estand on es donaven a conèixer diferents casos d'èxit. UCF torna de Londres amb la cartera i el cap ple de noves idees per a continuar aportant innovació.