Vés al contingut

UCF participa en el 23 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria

UCF
Cas d'èxit
23 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria

El 8 de març de 2023, es va inaugurar a Las Palmas de Gran Canaria el 23 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria, amb una durada de tres dies.

Amb el lema "Gestionant amb les persones", i amb les persones com a principal focus de valor a les organitzacions sanitàries, el congrés pretén abordar junt amb experts de gran impacte i les organitzacions més innovadores, els grans reptes als quals s'enfronten els directius de salut en aquests moments de canvi i transformació del sector.

Una trobada enfocada a intercanviar coneixements que facilitin el fet de fer front als nous reptes i tendències del sector (tals com la innovació i la transformació digital, la sostenibilitat o els desafiaments socials), i a esdevenir líders capaços de trobar solucions i fomentar entorns de pertinença, més diversos, col·laboratius i participatius.

Durant el congrés, UCF va participar realitzant ponències i presentant uns pòsters que podràs descarregar a continuació.

Ponències:

  • Entrenant la competència directiva de desenvolupament d'equips i professionals: Des d'Unió Consorci Formació (UCF), s'ha desenvolupat una formació en 'Desenvolupament de persones i equips', que s'integra dins de la Trajectòria de Lideratge i Desenvolupament Directiu, i que dona resposta a una de les competències clau en el rol de comandaments i directius. Per tal de connectar el "saber", amb el "fer", UCF, juntament amb l'Institut Català de la Salut (ICS), ha desenvolupat un simulador que permet entrenar de manera digital les converses per al desenvolupament de persones i equips. – Per obtenir més informació, descarrega aquí la presentació realitzada per Ana Sedano, directora gerent d'UCF.

  • Compromís amb la detecció, prevenció i abordatge de la Violència Masclista: El Projecte formatiu per a la millora de la detecció, prevenció i abordatge de casos de violència masclista en l'àmbit de la salut i social, és una iniciativa liderada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i que s'està desenvolupant de forma conjunta per l'ICS i UCF, amb finançament amb càrrec als crèdits del Ministeri d'Igualtat (Secretaria d'Estat d'Igualtat i contra la Violència de Gènere). – Per obtenir més informació, descarrega aquí la presentació realitzada per Glòria Serrano, Responsable de projectes d'aprenentatge i desenvolupament d'UCF, i Vanessa Garcia, Responsable d'Igualtat a la Direcció de Persones de l'ICS.

Pòsters:

  • Cultura i hàbits d'aprenentatge i innovació: L'aprenentatge és clau per donar resposta a les necessitats de canvi i transformació del sector. És per això, que la competència Learnability, esdevé clau per aprendre a aprendre i generar hàbits d'aprenentatge en els equips professionals des de l'experiència. – Per obtenir més informació, descarrega aquí el pòster presentat per Ana Sedano, directora gerent d'UCF.

  • Un viatge cap al Lideratge en Femení a l’ICS:  Aquest segon pòster, presenta el programa de Lideratge en Femení, adreçat a dones metgesses, de l'àmbit hospitalari, que vulguin fer un pas endavant cap als àmbits del Lideratge i la gestió de serveis, persones i equips. Un programa organitzat per l’ICS i amb la col·laboració d’UCF. – Per obtenir més informació, descarrega aquí el pòster presentat per Glòria Serrano, Responsable de projectes d’aprenentatge i desenvolupament d’UCF, i Vanessa Garcia, Responsable d’Igualtat a la Direcció de Persones de l’ICS. 

Aquest darrer pòster, s'ha emportat el premi a la ‘millor comunicació pòster’ pel ‘Programa expert universitari en Lideratge en Femení per una gestió inclusiva’, organitzat per Institut Català de la Salut i amb la col·laboració d’Unió Consorci Formació!

 

Habilitats directives curs.jpg

Habilitats directives

Hores
20h
Perfils professionals