Vés al contingut

UCF posa en marxa la primera edició del curs de Fonaments metodològics per a la recerca clínica

UCF
fonaments-metodològics-2

UCF conjuntament amb l’Institut de Recerca Glòria Compte - Fundació Salut Empordà (FSE) i l’Hospital de Figueres, ha creat el curs “Fonaments metodològics per a la recerca clínica”. La formació es dirigeix a professionals de la salut que vulguin introduir-se en l’àmbit de la recerca en les ciències de la salut o que vulguin consolidar aprenentatges previs en aquest camp. 

El curs en línia, que s'inicia el 22 de maig, és de 20 hores i s’obre amb el testimonial de les tres infermeres del Bloc Quirúrgic de l’Hospital de Figueres i la FSE: Ester Guitart, Maria Pujol i Xavier Cerezuela. Tots tres van protagonitzar l’abordatge d’un assaig clínic que va ser publicat com a estudi. Un exemple real que connecta amb la importància de la recerca en l’àmbit. 

La direcció del curs és a càrrec d’Oriol Turró, Coordinador de Recerca de l’Institut de Recerca Glòria Compte - FSE, i Aurora Fontova, Infermera assistencial del Servei d’Urgències de l’Hospital de Figueres i Tècnica de recerca; i ha estat elaborat per professionals experts en la recerca i la docència de diferents disciplines.  

Un coneixement cabdal en què s’aborden les principals metodologies quantitatives, els elements claus del procés de recerca i com desenvolupar un protocol de recerca clínica en l’àmbit d’interès propi, entre altres qüestions. 

img_fonaments_metodologics

Fonaments metodològics per a la recerca clínica

Hores
20h