Vés al contingut

Vols ser més àgil en la gestió de projectes?

UCF
Lideratge i gestió

En els actuals entorns d’incertesa i complexitat, la gestió àgil de projectes és una habilitat clau cada vegada més demandada a tota mena d’organitzacions i equips.

En aquest context, Scrum esdevé un marc de treball clau per tal d’adoptar metodologies àgils com a palanca de canvi i transformació de les maneres de fer i millora de l’eficiència dels equips.

Recentment, s’està parlant molt d’Agile, Scrum, Kanvan, Management 3.0 o Design Thinking, però, què son realment aquests conceptes i com s’apliquen a les maneres de fer?

A continuació compartim una conversa amb Noemí Vico, consultora, formadora i coach especialitzada en desenvolupament d’habilitats, transformació i gestió del canvi, innovació i enfocaments àgils per tal de conèixer més sobre aquests conceptes i les seves principals diferències:

  • Agile: Agile és una forma pensar i d’enfocar els projectes per tal d’aportar valor a les organitzacions.

  • Scrum: Scrum és un marc de treball específic per tal de concretar l’agilitat a les organitzacions.

  • Kanvan: Kanvan és una eina que permet visualitzar els fluxos de treball per gestionar-los de forma àgil.

Tot i que l’origen d’aquests conceptes s’emmarca en el desenvolupament de software i àrees de sistemes d’informació, aquestes formes d’enfocar els projectes de forma àgil també s’està implementant en organitzacions i equips implicats en la transformació organitzacional (també en el sector salut i social).

En aquest context, des d’UCF impulsem un programa de formació online 100% subvencionat, per apropar i estendre els principis, les eines i les metodologies àgils a totes i tots els professionals que vulguin descobrir el seu potencial, incorporar-lo en les seves dinàmiques de treball, i aportar un valor diferencial.

Alhora, aquest curs de 50 hores en línia proporciona tots els coneixements, habilitats i hores necessàries per presentar-se a algun dels exàmens que organitza:

  • Certificación Professional Scrum Master de Scrum.org

  • Agile Certified Practitioner (PMIACP) del PMI

  • Certificació Professional a Scrum Manager

  • Certificació Scrum, Agile a Certiprof

Gestió àgil de projectes amb Scrum .jpg

Gestió àgil de projectes amb Scrum

Hores
50h
Tots/es les professionals