Vés al contingut

Un futur ple d’oportunitats per a Fundació Catalònia

Cas d'èxit

Acte de cloenda del Postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organitzacions, realitzat per l'equip directiu de la Fundació Catalònia.

fundacio_catalonia_cloenda

El passat dijous dia 16 de juny es va celebrar l’acte de cloenda del Postgrau en Lideratge, habilitats directives i desenvolupament directiu en organitzacions, que ha realitzat l’equip directiu de la Fundació Catalònia.

El postgrau, dissenyat de manera conjunta per donar resposta a les necessitats específiques de la Fundació Catalònia, ha estat impartit per la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa UVic-UCC i per Unió Consorci Formació (UCF).

Durant l’any acadèmic 2021-22 en què s’ha desenvolupat, hi ha participat un grup format per les 15 persones que configuren l’equip directiu a l’entitat. Al llarg del mateix, han pogut adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a comprendre els reptes de canvi i transformació al sector salut i social, reflexionar-ne i traslladar-ho en clau de reptes cap a l’estratègia de l’entitat, i transformar-la en accions i acompanyament als equips i professionals per donar-hi resposta i assolir els reptes i resultats esperats.

 

 

Cadascun dels 15 alumnes participants, ha realitzat un projecte final de postgrau, enfocat a la seva àrea de treball i responsabilitat, i que ja estan aplicant en el seu dia a dia per a continuar guiant amb èxit i de forma conjunta la Fundació Catalònia.

Durant l’acte de cloenda, que va ser presentat per la periodista i escriptora Aina Font Torra, el Dr. Joaquim Serrahima, Director General Fundació Catalònia i el Dr. Valentí Martínez, Director de la Fundació Universitària del Bages, van fer conjuntament l’entrega de títols a tots els participants.

L’acte també va comptar amb una conferència "L'actitud és la clau" a càrrec de l'aventurer, emprenedor i divulgador d’actituds de lideratge, Albert Bosch, i amb un concert de música clàssica a càrrec de l’Orquestra Diletant de Catalunya.

Gràcies a la Fundació Catalònia per la confiança, i a tot l’equip directiu, per les ganes d’aprendre i de créixer, i per l’actitud positiva i proactiva que han tingut al llarg d’aquest recorregut.

Molta sort a totes i tots!