Vés al contingut

Presentació del Mòdul 2 – Postgrau per a directius i comandaments de l’EDP Salut Sant Joan de Reus – Baix Camp

Cas d'èxit

Aquesta setmana s’ha portat a terme una trobada amb els directius i comandaments de l’Hospital Sant Joan de Reus – Baix Camp que estan realitzant el Postgrau en Lideratge, Habilitats directives i Desenvolupament directiu en organitzacions de salut.

Presentació M2 EDP Baix Camp.png

El Postgrau està acreditat per la UManresa – Universitat de VIC – Universitat Central de Catalunya, està format per quatre mòduls que es plantegen com una activitat formativa de llarga durada.

Durant la trobada, es va presentar l’inici del Mòdul 2 “Gestió i desenvolupament de persones i equips” que es portarà a terme durant aquest any 2023, i es va aprofitar per presentar el desenvolupament del projecte directiu aplicat corresponent al Mòdul 1 “Lideratge, estratègia organitzativa i entorn”, portat a terme aquest darrer any 2022.

Aquest programa, que estan seguint 78 comandaments de la institució i que incorpora un grup de mentors interns, és un itinerari d’aprenentatge centrat en l’acompanyament a la funció directiva i dels comandaments de l’organització, des del disseny i desplegament del pla estratègic, cap al lideratge, la gestió clínica i el desenvolupament dels equips i del conjunt de les i els professionals.