Vés al contingut

Programa "Bossòla": orientant-nos cap a un lideratge compartit als Serveis Assistencials Integrats d’Aran SL

Cas d'èxit

Cap un nou model de lideratge centrat en fomentar la cooperació i el treball en xarxa

espitau-val-daran

Aquest mes de novembre ha estat marcat per l'inici del Programa Formatiu Bossòla (brúixola, en occità) dirigit a 22 professionals dels Serveis Assistencials Integrats d’Aran SL. Aquest itinerari formatiu, meticulosament dissenyat a partir de l'estreta col·laboració entre la direcció de l’entitat i Unió Consorci Formació, representa un compromís amb el desenvolupament de nous líders.

El programa està pensat per aportar els coneixements i les eines necessàries a una nova línia de Responsables, que puguin desenvolupar un nou model de lideratge centrat a fomentar la cooperació i el treball en xarxa. 

L’objectiu és poder contribuir al nou model de gestió dels Serveis Assistencials Integrats d’Aran SL, caracteritzat per una major participació dels seus professionals i una major alineació amb els reptes estratègics de futur de l’entitat. 

Per tal d’assolir-ho, el Programa Bossòla se sustenta en quatre eixos o dimensions, de les quals els participants en són responsables: 

besola

A més de les sessions de treball presencials, el programa incorpora un projecte de millora aplicat amb una mentoria interna. 

Aquesta mentoria té com a objectiu alinear els objectius fixats per a cada participant amb l’estratègia de l’organització, potenciant així la transferència de coneixements i la seva aplicabilitat real amb impacte directe a l’entitat.

Des d’Unió Consorci Formació, expressem la nostra felicitació a tots els professionals dels Serveis Assistencials Integrats d’Aran SL per la seva predisposició a l’aprenentatge i creixement professional. 

Agraïm sincerament la confiança que l'equip directiu ha dipositat en nosaltres per acompanyar-los en aquest viatge formatiu. Estem entusiasmats de ser part d'aquesta transformació cap a un lideratge més participatiu i orientat cap al futur.