Vés al contingut

UCF desenvoluparà el model de criteris de qualitat de la formació per al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

UCF

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya) ha atorgat una acció de suport a la formació a UCF per tal d’impulsar el: Desenvolupament dels criteris de qualitat referents a les metodologies d’impartició de la formació professional per a l’ocupació per a persones treballadores ocupades.

Formacio continua generalitat cat

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya publica un catàleg d’especialitats formatives susceptibles de ser sol·licitades en les convocatòries que impulsa. Aquestes especialitats poden impartir-se en modalitat presencial, teleformació i/o mixta.

L’objectiu ha de ser l’actualització i millora del model de qualitat de la formació per a persones ocupades del Consorci per a la Formació Continua de Catalunya, incloent-hi criteris, indicadors, recursos, orientacions i prescripcions tècniques, perquè la formació pugui ser considerada de qualitat i permeti a les persones participants l’adquisició de les competències i resultats d’aprenentatge de les especialitats convocades.

Durant el dia 18 de gener, es va dur a terme la reunió de posada en marxa del projecte, que es desenvoluparà al llarg del primer semestre de 2023. Els documents públics que siguin compartits pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, també seran divulgats des d’UCF per a promoure el seu ús per a la millora de la formació continua del conjunt dels professionals.