Vés al contingut

800 alumnes han realitzat ja el curs de “Comunicació en situacions de prestació d’ajuda per morir en context eutanàsic”

UCF

Fa ja un any i mig que va entrar en vigor la llei i són molts els professionals que han hagut d’atendre situacions de petició d’Eutanàsia.

Per tal de donar resposta al desplegament de la llei, UCF amb finançament de fons Next Generation atorgats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha donat continuïtat al Curs en línia de Sensibilització i conceptes bàsics sobre l’aplicació de la Llei Orgànica 3/2021 de 24 de març, de Regulació de l’Eutanàsia (8h), del que ja s’han format més de 12.000 professionals, creant un nou curs per tal de  continuar oferint eines als professionals sanitaris que participen activament en el procés d’eutanàsia.

El Curs en línia Comunicació en situacions de prestació d’ajuda per morir en context eutanàsic, de 7 hores de durada, té l’objectiu del proporcionar als professionals eines pràctiques per acompanyar a pacients i familiars en el procés d’ajuda per morir amb la màxima consideració a les seves necessitats i valors.

Des de la seva creació, s’han portat a terme diverses edicions del curs, en les quals han participat gairebé 800 professionals, que han manifestat una acollida del curs molt bona amb un grau de satisfacció de 3,8 sobre 4.

Aquest curs té com a fil conductor casos pràctics, guionitzats i gravats amb actors, que presenten personatges i situacions a través dels quals es dona resposta al correcte abordatge de converses amb els pacients i familiars. Aquestes situacions poden ajudar al professional a gestionar millor futures situacions reals.

Estigueu alerta per pròximes edicions subvencionades!

comunicacio eutanasia.png

Comunicació en situacions de prestació d’ajuda per morir en context eutanàsic

Hores
7h