Vés al contingut

Ana Sedano, nova directora gerent d’Unió Consorci Formació

UCF
Sedano i Dalmau

Unió Consorci Formació, iniciativa conjunta de La Unió i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, ha incorporat a la Sra. Ana Sedano com a nova directora gerent de l’organització, amb l’objectiu de liderar el creixement i el desenvolupament de l’organització en els propers anys.

La seva àmplia experiència en el sector de la salut, el seu coneixement i expertesa en l’àmbit de la formació, de l’aprenentatge corporatiu, de la formació en línia, així com el seu compromís amb l’excel·lència i el treball en equip, són factors clau de l’aportació que farà a UCF.

Llicenciada en Filosofia amb un Màster en Administració d’empreses i un Màster Universitari en Gestió Sanitària per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Sra. Sedano acumula un recorregut professional de més de 30 anys, dels quals els 13 últims han estat a l’Institut Català d’Oncologia, com a Directora de persones, i també com a Responsable de desenvolupament, formació i docència.

En el seu nou rol a UCF com a directora gerent, dirigirà l’activitat i tot l’equip de professionals que en els darrers anys ha crescut significativament. Amb més de 46.000 alumnes participants i prop de 900 accions formatives, l’activitat d’UCF centrada en l’aprenentatge innovador de professionals del sector salut i social s’ha ampliat amb noves línies de servei en l’àmbit de la orientació professional, o de la captació de talent cap a les borses de treball de les organitzacions associades.

Amb el propòsit de continuar essent un referent en models innovadors de formació i gestió del coneixement, el Sr. Oscar Dalmau (gerent d’UCF des de 2011) passa a assumir la direcció d’innovació i desenvolupament de l’organització. Aquesta nova direcció serà clau per acompanyar a les institucions i professionals en els nous reptes de futur.

Les dues patronals, La Unió, i el Consorci de Salut i Social de Catalunya, valoren molt positivament la incorporació de la Sra. Ana Sedano per consolidar UCF com a referent en formació al sector sanitari i social.

La Sra. Roser Fernández, directora general de la Unió. Associació d’Entitats Sanitàries i Socials i presidenta del Consell d’Administració d’UCF, dona la benvinguda a Ana Sedano com a directora gerent i destaca la seva “experiència i proximitat  a la realitat de les organitzacions i els professionals per a focalitzar i gestionar el creixement de UCF en formació, desenvolupament i captació de talent des de l’escolta activa a les noves necessitats i als nous reptes”. Alhora la nova direcció d’innovació i desenvolupament amb el Sr. Òscar Dalmau al capdavant “ens permetrà avançar-nos en estratègia de futur, noves oportunitats i nous models de servei per situar UCF com a referent de formació, desenvolupament i talent directiu i professional en el sector salut i social a Catalunya, i a nivell nacional i internacional”.

El Sr. José Augusto García Navarro, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), es mostra convençut que l’experiència de Sedano contribuirà a “consolidar UCF com a referent en formació al sector sanitari i social, desenvolupant l’actual oferta formativa per donar resposta a les necessitats canviants dels professionals i les entitats”. En aquest sentit, considera que la nova direcció d’innovació i desenvolupament també serà una figura clau: “Ens enfrontem a canvis importants pel que fa a la gestió dels centres, l’organització del treball i els rols professionals, que requereixen solucions formatives de qualitat, especialitzades i, sobretot, innovadores”.