Vés al contingut

Les nostres recomanacions literàries per celebrar la Diada!

UCF
Recomanacions literàries St Jordi 2023_600px

Amb motiu de la celebració de la Diada de Santa Jordina i Sant Jordi 2023, des d’Unió Consorci Formació volem recomanar-te alguns llibres escrits per dones inspiradores.

Aquesta tria consisteix en tres llibres motivadors que posen sobre la taula aspectes com l’autoestima, les barreres autolimitants o les causes de la síndrome de la impostora en les dones, i posen en relleu la nostra capacitat innata d’arribar a on vulguem.

 

“Imparables. Comunicación para mujeres que pisan fuerte”

Un llibre escrit per Teresa Baró, docent del nostre programa de Lideratge en femení.

Aquest llibre és una recopilació de les millors tècniques i consells per a dones professionals i directives de tots els àmbits, sobre com detectar barreres psicològiques, creences limitants, i com conèixer el propi estil comunicatiu.

“Quan Cridem els nostres noms”

Un llibre escrit per Alba Alfageme, col·laboradora del projecte de Violència Masclista.

Una guia per l’autoconsicència i resiliència femenina, basada en casos reals atesos per l’autora, sobre les conseqüencies psicologiques que te el patriarcat en les dones, i que ofereix eines per alliberar-se d’aquesta càrrega.

“El síndrome de la impostora”

Un llibre escrit per Elisabet Cadoche i Anne de Montarlot.

Aquest llibre parla sobre la manca de confiança i d’autoestima en les dones, que fa que constantment dubtem del nostre potencial i del nostre talent. Les autores aporten eines per aprendre a creure en nosaltres mateixes i guanyar la seguretat necessària per tenir una carrera professional i personal exitosa.

Des d’UCF, volem aprofitar l’ocasió per visibilitzar el talent femení dins el món literari i felicitar a Eva Baltasar, primera l’escriptora catalana nominada al premi Booker International 2023 per la seva novela “Boulder” (Club Editor).

Felicitats a totes les Jordines i Jordis!