Vés al contingut

UCF participarà com a ponent en el proper congrés internacional EDO 2023

UCF

Els propers dies 17-18-19 de maig, tindrà lloc el proper congrés internacional EDO 2023 a Barcelona.

En el marc d’un congrés orientat a potenciar la intel·ligència col·lectiva a les organitzacions, UCF participarà com a ponent compartint experiències dins dos simposis:

El dia 18/05/23, en el simposi: “De la función pública al Servicio públicohacia un nuevo modelo de aprendizaje y desarrollo“.

Aquest simposi serà moderat pel Sr. Ismael PeñaLopez,  Director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, i Òscar Dalmau participarà en nom d’UCF per compartir els nous models de formació i aprenentatge a les organitzacions.

El dia 19/5/23, en el simposi: “Características y aportaciones de las experiencias de éxito en aprendizaje y gestión del conocimiento“.

Poster EDO 2023 450px

Aquest simposi serà moderat per la Sra. Maria José Besó, del Centre d’Estudis Jurífics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Òscar Dalmau participarà en nom d’UCF per compartir la mentalitat de disseny aplicat a la formació i a l’aprenentatge organitzacional.

Aquestes intervencions s’emmarquen en la voluntat d’UCF de compartir experiències, coneixements i models amb altres organitzacions públiques i privades per aprendre i enriquir-nos mútuament, així com de participar en espais de reflexió, aprenentatge i gestió de la formació corporativa que tinguen una mirada tant local com internacional.