Vés al contingut

Rol Directiu i Gestió Clínica per a l’equip d’alta direcció del Consorci Sanitari Integral

Cas d'èxit

El programa, desenvolupat per Unió Consorci Formació i UManresa UVic-UCC, s'ha centrat en l'acompanyament cap a una gestió més eficient, transformadora i orientada al valor del CSI. 

cas_èxit_csi

El 31 de gener es va celebrar la Jornada de Cloenda del Programa Rol Directiu i Gestió Clínica per l'equip d'alta direcció del Consorci Sanitari Integral (CSI), desenvolupat per Unió Consorci Formació i pel Campus UManresa UVic-UCC conjuntament.

Aquest programa es va dissenyar a mida per acompanyar l'impuls dels reptes estratègics del CSI. Per aquest motiu, l'èmfasi ha estat en l’acompanyament cap al desenvolupament d’una gestió més eficient, transformadora i orientada al valor. S'ha incidit en la importància del rol de lideratge en els moments actuals a les organitzacions de salut, potenciant l'autoconeixement, i afavorint el desenvolupament d'unes competències personals i relacionals que contribueixin a un lideratge més participatiu i col·laboratiu.

Aquests continguts, alhora, s'han connectat amb el coneixement de les noves línies de gestió clínica avançada, posant l'èmfasi en pràctiques clíniques de valor, el quàdruple AIM de l'IHI, comprenent la necessitat de posar en marxa unitats de gestió clínica, repensant i redissenyant l'experiència dels pacients, i obrint la mirada a les tendències i línies de transformació clínica per orientar-se cap a una salut basada en valor.

A la finalització del programa, acreditat acadèmicament, les persones participants amb funció directiva rebran una acreditació específica, expedida pel campus UManresa de la Uvic-UCC.

Des d'UCF i UManresa agraïm la confiança dipositada pel Consorci Sanitari Integral i desitgem continuar acompanyant als seus professionals en el desenvolupament del seu talent per acomplir amb èxit.