Vés al contingut

Celebrem l’impacte del programa Conforcat a MIDA!

UCF

El passat divendres 21 de juliol es va dur a terme un acte organitzat pel Departament d'Empresa i Treball, amb l'objectiu de reconèixer les institucions participants en el programa Conforcat a MIDA.

Aquest programa és una iniciativa impulsada pel Consoci per a la Formació Contínua de Catalunya, que permetrà dissenyar itineraris de formació a mida per a 262 empreses directes i 130 entitats representatives, amb un impacte directe en 80.000 persones.

L'acte, al qual van assistir més de 150 representants d'empreses i entitats, va iniciar amb la benvinguda del Molt Honorable Conseller Roger Torrent, qui va presentar el balanç de la convocatòria.

Seguidament, l'Enric Vinaixa Bonet, Secretari de Treball, va donar dades sobre les institucions participants i va posar en valor que el Consoci per a la Formació Contínua de Catalunya realitza el pagament del 100% de l'import, i que les empreses disposen dels fons abans d'iniciar la formació, facilitant el desenvolupament dels professionals eficaçment.

En acabar, Ariadna Rectoret, Directora general del Consoci per a la Formació Contínua de Catalunya, va realitzar una breu entrevista amb tres institucions participants per tal de conèixer i 

compartir les seves experiències amb el programa de formació a MIDA. Les persones entrevistades van ser Ana Sedano, Directora Gerent d'UCF, en nom de la Unió Catalana d'Hospitals i el Consorci de Salut i Social de Catalunya; Montserrat Roger, en nom de TEB Grup Cooperatiu; i Xavier Melero, en nom de Tamarit Beach Resort.

Gràcies al Departament d'Empresa i Treball per organitzar aquesta jornada i al Consoci per a la Formació Contínua de Catalunya pel seu compromís a impulsar el creixement i la competitivitat empresarial. Aquest suport reforça la formació contínua i el desenvolupament dels i les professionals a les empreses del país.