Vés al contingut

Guanyar està a les teves mans! I salvar vides, també! – T’apuntes al repte?

UCF

Amb motiu del Dia Mundial de la Higiene de Mans, des d’UCF impulsem un concurs entre professionals de totes les institucions sanitàries i sociosanitàries de Catalunya que s’iniciarà el dimarts 2 de maig i finalitzarà el divendres 5 de maig de 2023 coincidint amb el dia mundial.

 

La finalitat d’aquest concurs és reforçar la importància de la higiene de mans en la prevenció de les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària, i ho farem a través dels continguts, activitats i reptes que es visualitzaran i realitzaran durant aquests 4 dies.

El concurs es portarà a terme a través de l’aplicació Snackson, una eina pensada per treballar micro-continguts a través del mòbil. Aquesta aplicació, que s’haurà de descarregar amb les instruccions que es facilitaran als inscrits, permetrà als participants rebre els continguts diàriament, completar unes preguntes i/o activitats així com petits reptes que seran puntuats. La dedicació diària serà de màxim 5 o 10 minuts.

Quins continguts es treballaran?

Ens basarem sobretot en els conceptes clau sobre la higiene de mans i els punts d’atenció que marca l’Organització Mundial de la Salut, i revisarem els 5 moments per a la higiene de mans; però, sobretot ho vincularem amb la importància del canvi de comportaments i l’establiment i adquisició d’hàbits.

Com funcionarà el concurs?

Per a poder participar, cada professional s’haurà d’inscriure en el formulari. El dia 2 de maig rebrà un correu electrònic on se li donaran les instruccions per descarregar-se l’aplicació i iniciar el repte.

L’aplicació mostrarà en tot moment el ranking per veure la posició de cada participant segons la seva puntuació. Al finalitzar el repte sortejarem 5 premis pels participants que hagin obtingut la màxima puntuació al concurs.

Els professionals guanyadors rebran 2 entrades dobles per visitar l’IDEAL, Centre d’Arts Digitals de Barcelona

Totes les persones participants rebran un certificat de participació al curs.

Si t’interessa participar, tens fins el dia 26 d’abril de 2023 per poder-te inscriure!

Accepta el repte GUANYAR ESTÀ A LES TEVES MANS! I SALVAR VIDES, TAMBÉ!!