Vés al contingut

Iniciem el projecte estratègic WEMOVE!

UCF
We Move

A Unió Consorci Formació volem ser curiosos i aprenents amb capacitat d’aprenentatge continuat, hibridant el rigor de la pedagogia amb la transformació digital. Per això aquest any iniciem un projecte estratègic de transformació digital que reforça el nostre compromís constant amb la innovació i l’aprenentatge de qualitat: WEMOVE. 

WE (de WEb), MO (de MOodle), VE (amb Visió estratègica) és el nom escollit per a aquest projecte que té com a objectiu principal digitalitzar i millorar els processos de l’organització amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de les persones, equips i organitzacions de salut i social, i augmentar la seva satisfacció.

WE MOVE, “ens movem”, representa una evolució en el nostre model a través de la digitalització i l’ús de tecnologies avançades com Moodle Workplace i una nova web corporativa.

Moodle Workplace és una plataforma d’aprenentatge en línia dissenyada per oferir una experiència formativa més flexible, més personalitzada i interactiva, segura i amb una gran varietat de recursos formatius.

D’altra banda, la nova web corporativa oferirà una visió estratègica de l’organització i de les solucions que ofereix, una experiència d’usuari més intuïtiva i personalitzada i una millor comunicació amb els usuaris i clients.

Com a empresa líder en formació i orientació de professionals de la salut i social, WEMOVE reflecteix també la voluntat de connectar més les nostres línies de treball amb les estratègies de canvi i transformació del sector aportant un valor diferencial i únic.

Us moveu amb nosaltres?