Vés al contingut

UCF participa en el II Showroom TIC organitzat per la Fundació Salut Empordà

UCF
showroom management colors.png

El passat divendres 31 de març, la Fundació Salut Empordà va organitzar el segon Showroom TIC per presentar una mostra de les noves tecnologies en l’àmbit de la salut digital.

En el marc del Pla de Transformació Digital de la FSE 2021-2025, aquest esdeveniment es va organitzar amb l’objectiu de donar a conèixer als professionals de la FSE quines són les últimes novetats tecnològiques existents al mercat per tal que poder valorar la necessitat incorporar-les al seu lloc de treball.

L’acte, que va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Hospital de Figueres, va comptar amb la participació de deu organitzacions dedicades a les noves tecnologies i a les eines digitals per millorar el desenvolupament dels sectors sanitari i social. Algunes dels productes que es van presentar són dels àmbits de la robòtica, l’experiència del pacient, la formació, el metavers, els serveis i les solucions digitals, les dades i la intel·ligència artificial.

UCF va comptar amb un espai per poder compartir alguns dels projectes i metodologies innovadores com la creació d’entorns de simulació pel desenvolupament de professionals, utilització d’ulleres 3D dins el programa de violència masclista i la gamificació per treballar competències.