Vés al contingut

UCF signa un acord de col·laboració amb la Axencia Galega para a Xestión do Coñecemento en Saúde per a la realització d’activitats de formació

UCF
ACIS

UCF i l’Agència Gallega de Coneixement en Salut (ACIS) han formalitzat un acord de col·laboració aquest mes de setembre. Aquest acord té com a objectiu promoure la formació continuada dels professionals de la salut del territori gallec per a una millora de l’assistència sanitària que es presta als ciutadans.

El desenvolupament d’aquest acord es durà a terme mitjançant l’execució de projectes, estudis i intercanvi de coneixement científic i tècnic.

Amb el fi de convertir-se en el nucli de l’ecosistema del coneixement i la innovació en salut a Galícia, l’ACIS desenvolupa la planificació en l’àmbit de la docència, la formació, la investigació, la innovació i l’avaluació de les tecnologies i serveis sanitaris, a partir dels criteris i objectius de planificació estratègica definits pel Servei Gallec de Salut i la Conselleria de Sanitat, i la gestió el coneixement en el Sistema Públic de Salut de Galícia.

En aquest context, el conveni reforça el compromís d’UCF de generar sinergies entre entitats sanitàries per afavorir la millora contínua de la pràctica assistencial i generar impacte de valor a la ciutadania.