Vés al contingut

Visitem el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona!

UCF

En el marc de la 3a edició del programa Update Serveis Generals, la setmana passada va tenir lloc la jornada d’explicació i visita guiada al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona (PCCB) de l’Hospital Sant Joan de Déu, un centre de càncer del desenvolupament líder a nivell internacional.

 

 

La recent construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona consisteix en un nou centre monogràfic al servei d’infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies. Aquesta nova reforma i ampliació de l’hospital Sant Joan de Déu té com a objectiu atendre de manera més eficaç, eficient i adequada un gran volum de pacients, més de 400 de nous a l’any, amb l’equip altament especialitzat de l’Àrea d’Oncologia. 

Aquesta vuitena jornada del programa de SG, es va basar, en primer lloc, en una explicació detallada del projecte per part d’Albert Bota, director d’Enginyeria, Serveis Generals i Infraestructures. Tot seguit, ell mateix va guiar una visita pel centre on els participants van conèixer les instal·lacions, dotades de tecnologia punta, així com els espais per l’assistència sanitària i les grans habitacions dels pacients.

Aquest centre de 5 plantes, consta de múltiples espais ambientats de lleure perquè els infants juguin i desenvolupin la seva creativitat amb seguretat.  

2024-Update-Serveis-Generals.png

Update Serveis Generals

Formació continuada i especialitzada per a professionals de l’entorn de serveis generals de l’àmbit sanitari