Vés al contingut

Badalona Serveis Assistencials (BSA) finalitza la primera edició del programa de postgrau a mida per administratius

Cas d'èxit

Ahir dia 17 de novembre de 2021,  17 administratives de BSA (Badalona Serveis Assistencials) van realitzar la defensa dels projectes d’aplicació que han treballat durant l’itinerari formatiu aquests últims 3 anys.

Badalona Serveis Assistencials (BSA) finalitza la primera edició del programa de postgrau a mida per administratius totes.jpg
Badalona Serveis Assistencials (BSA) finalitza la primera edició del programa de postgrau a mida per administratius.jpg

Ahir dia 17 de novembre de 2021, 17 administratives de BSA (Badalona Serveis Assistencials) van realitzar la defensa dels projectes d’aplicació que han treballat durant l’itinerari formatiu aquests últims 3 anys.

Aquest itinerari formatiu va ser dissenyat de forma col·laborativa per l’equip directiu, comandaments, les pròpies administratives de BSA, i conjuntament amb Unió Consorci Formació, en diverses sessions on es van treballar i definir quin havia de ser el rol de l’administratiu pensant en el futur proper, i quines competències, habilitats, actituds i valors calia reforçar o millorar per tal d’assolir aquest rol.

Amb la presentació dels projectes, es demostra el compromís de treball cap a la millora continua del seu dia a dia. Esperem que l’aprenentatge no acabi aquí i les convidem a seguir tenint curiositat i iniciativa per seguir aprenent i millorant.