Vés al contingut

PIUS Hospital de Valls finalitza el Postgrau en Lideratge, Habilitats Directives i Desenvolupament Directiu en organitzacions de salut amb una sessió de simulació

Cas d'èxit

L'últim mòdul del Postgrau ha finalitzat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. 

simulacio-pius

La Direcció del PIUS Hospital de Valls va encarregar a UCF la creació d'un programa formatiu dirigit als comandaments de l'organització. Aquest programa s’ha anat impartint en format modular amb l’objectiu d’acabar configurant un Postgrau en Lideratge, Habilitats Directives i Desenvolupament Directiu en Organitzacions de Salut, acreditat per la Universitat de Manresa – Universitat de Vic Universitat Central de Catalunya.

Enguany, s’ha dut a terme el mòdul final del programa, orientat a formar els participants sobre Desenvolupament de persones i equips, una de les competències clau en el rol de comandaments i directius en el context actual.

Aquest mòdul de 30 hores composat per una part teòrica en línia i dues sessions de simulació, ha culminat amb una jornada de simulació presencial d’entrenament en lideratge i gestió d’equips al CISAR - Centre d’Innovació en Simulació d'UManresa. Aquesta sessió ha sigut impartida pels docents i col·laboradors d’UCF Santiago Gonzales i Núria Serrat.

Una trentena de directius i comandaments de l'Hospital PIUS de Valls han participat activament en aquesta simulació, abordant casos vinculats a situacions reals que es troben en la seva gestió quotidiana de persones i equips.

Aquest tipus de simulacions proporciona un espai segur on els participants poden compartir les seves pràctiques i, sobretot, identificar el seu propi potencial i integrar els aprenentatges del programa.