Vés al contingut

Creix al CatSalut: Metodologies àgils per a la gestió de projectes amb Scrum

Ahir, dia 18 de maig es va portar a terme la jornada inaugural del curs de Metodologies Àgils en la gestió de projectes SCRUM dirigit a professionals del CatSalut i a la qual van assistir més de 80 persones.

La sessió, que va estar conduïda per la coordinadora i tutora del curs Noemí Vico, consultora, formadora i coach especialitzada en desenvolupament d’habilitats, transformació i gestió del canvi, innovació i enfocaments àgils, va servir per a presentar el curs de 50 hores que es portarà a terme entre avui, dia 19 de Maig i finals de Setembre 2022 i en el que hi ha més de 120 persones inscrites.

Des del CatSalut, s’ha posat en marxa un nou model de formació amb l’objectiu d’acompanyar als seus professionals en el seu creixement formatiu individual a través d’una oferta de Catàleg per a desenvolupar diferents competències configurades en diferents àmbits.

Aquesta formació s’emmarca en el desenvolupament de la competència Flexibilitat i obertura al canvi i té per objectiu donar a conèixer les metodologies àgils i la gestió de projectes amb Scrum amb la finalitat d’homogeneïtzar processos, metodologies i formes de treball en l’organització.

Des d’UCF col·laborem en el desplegament d’aquest projecte i formació per al conjunt dels professionals del CatSalut.

Gestió àgil de projectes amb Scrum .jpg

Gestió àgil de projectes amb Scrum

Hores
50h
Tots/es les professionals